fbpx

Udlej din bolig i Esbjerg

Har du en villa eller lejlighed du ønsker at udleje, så hjælper vi dig gerne med at finde gode og stabile lejere, lave lejekontrakt, indflytningssyn/rapport og meget andet. Kontakt os her

Vi har erfaring siden 2002 indenfor boligudlejning i Esbjerg.

Vores erfaring i boligudlejning i Esbjerg tager sin begyndelse tilbage i 2002, da vi selv starter med at købe en ejerlejlighed, lige midt i Esbjerg centrum. Siden dengang er vores erfaring og viden vokset markant, inden for udlejning af boliger.

I takt med at love og regler indenfor privat boligudlejning ændres, sørger vi for at komme på relevante kurser, så vi bliver opdateret på den nye lov praksis.

Ikke mindst efter at lejeloven blev lavet om i 2015, er det blevet en del mere bøvlet at holde styr på alle love og regler for almindelige mennesker.

Vi tilbyder vores kunder at stå for alt vedr. Udlejning af deres private hjem, vi kender love og regler og er medlem af EjendomDanmark (Som er det gamle Ejendomsforeningen Danmark) Udlejerforeningen Esbjerg, samt Danske udlejere.

Stifter og ejer af Lejebolig Esbjerg, har desuden siddet i Varde / Billund kommunes huslejenævn.

Hvornår lejere folk deres boliger ud

  1. Udstationering job
  2. Dårlig tidspunkt at sælge bolig
  3. Af andre årsager, være væk fra deres bolig i en længere periode

Er det sikkert at leje sin bolig ud?

  1. Vi tilbyder opsyn med din bolig
  2. Lejen ind på din egen konto
  3. Du har mulighed for selv at godkende lejere

Er det dyrt at bruge Lejebolig Esbjerg?

  1. Det koster 1 måneds leje ex. moms
  2. Ingen binding eller skjulte ekstra gebyrer
  3. Ingen udlejning – Ingen regning

Brug for en lejekontrakt?

Vi sidder klar til at hjælpe dig, med at lave en lejekontrakt til netop din bolig. Vi ved hvad du kan og ikke mindst må tage i leje, uden at komme i problemer. 

Brug for hjælp til ind/fraflytning?

Vi sidder klar til at vejlede og rådgive dig, ved indflytning og fraflytningssager. Har du brug for at få lavet et ind/fraflytningssyn inkl. div. rapporter, klare vi også det for dig.

Brug for hjælp til din udlejning?

Vi sidder klar til at rådgive dig, vi kender lejeloven og er selv udlejere i Esbjerg. Prøv os af næste gang du skal have udlejet en bolig – det fortryder du ikke!