fbpx

Sådan foregår en udlejning

 • Den første kontakt

  Den første kontakt sker ved at du kontakter os via mail eller telefon, en medarbejder vil sørge for, at du får afklaret alle eventuelle spørgsmål, og at du bliver oprettet i vores interne system. Dette er naturligvis helt uforpligtende og gratis.

 • Besigtigelsen

  Besigtigelsen er helt gratis for dig, Her møder du en af vores boligformidler, som efter gennemgang af din bolig vil anslå et realistisk og lovligt huslejeniveau i samråd med dig. Desuden vil alle dine spørgsmål blive besvaret, og du vil blive klædt på til næste skridt i udlejnings forløbet.

 • Formidlingsaftalen

  Formidlingsaftalen underskrives når du har bestemt dig for, at indgå i et samarbejde med os hos Lejebolig Esbjerg. Så snart vi har den i underskrevet stand, vil vi straks begynde arbejdet med at finde den helt rette lejer til din bolig. Du bestemmer hvem du vil leje din bolig ud til – afviser du en vi foreslår, så finder vi en ny til dig – helt uden ekstra omkostninger for dig!

 • Fremvisningerne

  Fremvisningerne foretages af vores boligformidler. Til dette kræves, at vi har fået udleveret en nøgle, så vi har adgang til boligen og kan fremvise den til potentielle lejere. Vi vil med vores erfaring og kendskab til boligen gå grundigt til værks og præsentere den mulige lejer for de dejlig ting og steder din bolig tilbyder.

 • Udlejningen

  Udlejningen er en realitet, når du har en godkendt lejer og lejekontrakten er underskrevet af begge parter. Har du valgt vores alt i en løsning, vil Lejebolig Esbjerg ” holde dig i hånden” under hele udlejningsperioden.

 • Afregning

  Når lejekontrakten er underskrevet af begge parter, indbetaler lejer depositum samt evt. Forudbetalt leje til Lejebolig Esbjerg, senest 10 bankdage efter indflytningen overføres disse penge til udlejer, fratrukket vores honorar samt eventuelle andre udlæg/ydelser.

 

 

Boligudlejning er også muligt som privatudlejer

Ønsker du at komme i gang med boligudlejning? Så kontakt os i dag, så du er sikker på at komme godt fra start.

Udlej din bolig

Skal vi hjælpe dig med at få udlejet din bolig?

Find din nye bolig

Vi har måske din nye drømmebolig til dig

Kontakt os

Vi ser frem til at høre fra dig, også aften og weekend