fbpx

Alt hvad du skal bruge til din udlejning.

Hos lejebolig Esbjerg tager vi dig i hånden fra start til slut, her kan du læse mere om hvad vores pakkeløsning indeholder og hvad den koster.

Er du ikke til færdig løsninger, tilbyder vi også vores kunder individuelle løsninger, som f eks. hvis du har udfordringer med en lejekontrakt, laver vi også den for dig til en fast pris.

Vores mest populære løsning til udlejning af boliger i Esbjerg er vores pakkeløsning, den koster kun 1 måneds leje ex. moms. Det vil sige at hvis din bolig udlejes for 4.000 kr. koster det 5.000 kr. inkl. moms, at benytte sig af vores alt i en løsning. Har du ikke behov for hele pakken, så hjælper vi dig gerne med en eller flere ydelser der skræddersys til netop din bolig.

Beløbet er et engangs beløb, som først skal betales når lejer har indbetale et depositum. FREM TIL 31/5-2020 GIVER VI 50% I RABAT PÅ DENNE YDELSE.

Pakkeløsningen indeholder:

Gratis fotos og tekst skrivning til din boligannonce (Vi anbefaler dog tilkøb af professionelle billeder og plantegning)

Gratis annoncering af din bolig på nettet (facebook, lejebolig sider og på lejeboligesbjerg.dk mfl.) Gratis kontakt til relevante samarbejdspartner i Esbjerg. (Mulighed for tilkøb af yderlig annoncering på nettet og trykte medier)

Gratis fremvisning af din bolig ved åben hus (ubegrænset antal gange) for lejere, som du selv kan være med til at godkende.

Gratis udarbejdelse af individuel lovlig lejekontrakt.

Gratis indflytningssyn inkl indflytningsrapport  samt tilmelding til forsyningsvirksomhederne. (El, vand og varme)

Vi tilbyder at være kontaktpersonen til din lejer i hele perioden, således du ikke skal tænke på udlejningen i lejeperioden. Dette er også en del af vores alt i en løsning.

Gratis fraflytningssyn inkl fraflytningsrapport  samt framelding til forsyningsvirksomhederne. (El, vand og varme)

Alt dette til kun 1 mdr. leje ex. moms.

Har du spørgsmål til vores total udlejnings løsning? Eller vil du gerne bestille den?

Vi er klar til at hjælpe dig på 50 50 17 81, eller på info@lejeboligesbjerg.dk også aften og weekender.

 

Boligudlejning er også muligt som privatudlejer

Ønsker du at komme i gang med boligudlejning? Så kontakt os i dag, så du er sikker på at komme godt fra start.

Udlej din bolig

Skal vi hjælpe dig med at få udlejet din bolig?

Find din nye bolig

Vi har måske din nye drømmebolig til dig

Kontakt os

Vi ser frem til at høre fra dig, også aften og weekend